Nganalisa  atawa    Basa:

Anca harti ngaran hareup

Anca harti ngaran: Ngaran ieu dina basa sejen, ejahan jeung ngucapkeun varian, varian bikang sarta jalu sahiji ngaran hareup Anca.

Nangtukeun Anca

Possibly a diminutive of Ana.

Nyaéta Anca ngaran gadis?

Sumuhun, ngaran Anca boga feminin génder.

Kamana atuh ngaran hareup Anca datangna ti?

Ngaran Anca paling umum dina Romania.

Ngaran sarupa pikeun ngaran hareup Anca

Anca varian ngaran

Nganalisis ngaran anjeun sarta surname. Ieu Free!

atawa
Nami anjeun:
Surname Anjeun:
Meunang analisis

Leuwih lengkep ngeunaan ngaran hareup Anca

Anca hartina ngaran

Naon teu Anca hartosna? Hartina ngaran Anca.

 

Anca asal ngaran hareup

Dimana teu ngaran Anca datangna ti? Asal ngaran hareup Anca.

 

Anca harti ngaran hareup

Ngaran ieu mimitina dina basa sejen, ejahan jeung ngucapkeun varian, varian bikang sarta jalu sahiji ngaran hareup Anca.

 

Anca dina basa séjén

Diajar ngaran kumaha mimitina Anca pakait jeung ngaran hareup dina basa sejen di nagara sejen.

 

Anca kasaluyuan jeung kulawarga

Anca test kasaluyuan ku ngaran kulawarga.

 

Anca kasaluyuan ku ngaran séjén

Anca test kasaluyuan ku ngaran séjén.