Nganalisa  atawa    Basa:

Antonia dina basa séjén

Ngaran sinonim pikeun Antonia di béda nagara jeung basa.

Antonia ngaran di nagara béda

Daptar ngaran Antonia di sagala rupa nagara di dunya.

Nganalisis ngaran anjeun sarta surname. Ieu Free!

atawa
Nami anjeun:
Surname Anjeun:
Meunang analisis

Leuwih lengkep ngeunaan ngaran hareup Antonia

Antonia hartina ngaran

Naon teu Antonia hartosna? Hartina ngaran Antonia.

 

Antonia asal ngaran hareup

Dimana teu ngaran Antonia datangna ti? Asal ngaran hareup Antonia.

 

Antonia harti ngaran hareup

Ngaran ieu mimitina dina basa sejen, ejahan jeung ngucapkeun varian, varian bikang sarta jalu sahiji ngaran hareup Antonia.

 

Nicknames pikeun Antonia

Antonia ngaran diminutive. Nicknames pikeun ngaran hareup Antonia.

 

Antonia dina basa séjén

Diajar ngaran kumaha mimitina Antonia pakait jeung ngaran hareup dina basa sejen di nagara sejen.

 

Kumaha carana ngucapkeun Antonia

Kumaha anjeun ngucapkeun Antonia? cara ngucapkeun Antonia. Ngucapkeun Antonia

 

Antonia kasaluyuan jeung kulawarga

Antonia test kasaluyuan ku ngaran kulawarga.

 

Antonia kasaluyuan ku ngaran séjén

Antonia test kasaluyuan ku ngaran séjén.

 

Daptar ngaran kulawarga jeung ngaran Antonia

Daptar ngaran kulawarga jeung ngaran Antonia