Nganalisa  atawa    Basa:

Cornélie harti ngaran hareup

Cornélie harti ngaran: Ngaran ieu dina basa sejen, ejahan jeung ngucapkeun varian, varian bikang sarta jalu sahiji ngaran hareup Cornélie.

Nangtukeun Cornélie

French form of Cornelia.

Nyaéta Cornélie ngaran gadis?

Sumuhun, ngaran Cornélie boga feminin génder.

Bentuk lalaki tina nami Cornélie

Ngaran Cornélie boga ngaran jalu sarupa. Ngaran lalaki kawas ngaran Cornélie:

Kamana atuh ngaran hareup Cornélie datangna ti?

Ngaran Cornélie paling umum dina Perancis.

Ngaran sarupa pikeun ngaran hareup Cornélie

Nganalisis ngaran anjeun sarta surname. Ieu Free!

atawa
Nami anjeun:
Surname Anjeun:
Meunang analisis

Leuwih lengkep ngeunaan ngaran hareup Cornélie

Cornélie hartina ngaran

Naon teu Cornélie hartosna? Hartina ngaran Cornélie.

 

Cornélie asal ngaran hareup

Dimana teu ngaran Cornélie datangna ti? Asal ngaran hareup Cornélie.

 

Cornélie harti ngaran hareup

Ngaran ieu mimitina dina basa sejen, ejahan jeung ngucapkeun varian, varian bikang sarta jalu sahiji ngaran hareup Cornélie.

 

Cornélie dina basa séjén

Diajar ngaran kumaha mimitina Cornélie pakait jeung ngaran hareup dina basa sejen di nagara sejen.

 

Cornélie kasaluyuan jeung kulawarga

Cornélie test kasaluyuan ku ngaran kulawarga.

 

Cornélie kasaluyuan ku ngaran séjén

Cornélie test kasaluyuan ku ngaran séjén.