Nganalisa  atawa    Basa:

Gebhard harti ngaran hareup

Gebhard harti ngaran: Ngaran ieu dina basa sejen, ejahan jeung ngucapkeun varian, varian bikang sarta jalu sahiji ngaran hareup Gebhard.

Nangtukeun Gebhard

Derived from the Germanic element geb "gift" combined with hard "brave, hardy". Saint Gebhard was a 10th-century bishop of Constance.

Nyaéta Gebhard ngaran budak?

Sumuhun, ngaran Gebhard boga maskulin génder.

Kamana atuh ngaran hareup Gebhard datangna ti?

Ngaran Gebhard paling umum dina Jerman, Jermanik kuna.

Gebhard varian ngaran

Rujukan pikeun ngaran hareup Gebhard

  • Ernst Förstemann, Altdeutsches namenbuch (1900), page 633

Nganalisis ngaran anjeun sarta surname. Ieu Free!

atawa
Nami anjeun:
Surname Anjeun:
Meunang analisis

Leuwih lengkep ngeunaan ngaran hareup Gebhard

Gebhard hartina ngaran

Naon teu Gebhard hartosna? Hartina ngaran Gebhard.

 

Gebhard asal ngaran hareup

Dimana teu ngaran Gebhard datangna ti? Asal ngaran hareup Gebhard.

 

Gebhard harti ngaran hareup

Ngaran ieu mimitina dina basa sejen, ejahan jeung ngucapkeun varian, varian bikang sarta jalu sahiji ngaran hareup Gebhard.

 

Gebhard kasaluyuan jeung kulawarga

Gebhard test kasaluyuan ku ngaran kulawarga.

 

Gebhard kasaluyuan ku ngaran séjén

Gebhard test kasaluyuan ku ngaran séjén.